Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Πόσα παίρνουν οι υπάλληλοι της ΕΥΠ.

Δημοσιοποιούν τις αμοιβές τους 

και διαμαρτύρονται για τις περικοπές


Οι υπάλληλοι της ΕΥΠ έδωσαν στη δημοσιότητα τους μισθούς τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές των αμοιβών τους, που προβλέπει το νέο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπαλλήλων, ο μέσος μισθός τους ανέρχεται σε 1.100 ευρώ.


Μετά τις περικοπές, ο χαμηλότερος μισθός των 711 ευρώ (νέος υπάλληλος ΥΕ) θα κατρακυλήσει στα 560 ευρώ.

Ο μισθός υπαλλήλου ΠΕ με 25ετή προϋπηρεσία θα διαμορφωθεί από 1.400 σε 1.050 ευρώ.

Ο μισθός υπαλλήλου ΔΕ με 25ετή προϋπηρεσία θα διαμορφωθεί από 1.275 σε 900 ευρώ.

Παράλληλα αναφέρουν πως μπαίνουν σε καθεστώς εφεδρείας, μετατάξεων και κατάργησης οργανικών θέσεων, με απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες για τα ευαίσθητα θέματα, που χειρίζοται η ΕΥΠ.


Οι εργαζόμενοι της ΕΥΠ αναφέρουν πως δεν είναι ούτε «φαντάσματα, ούτε υποχθόνια όντα που ζουν στο σκοτάδι, αλλά άνθρωποι με σάρκα και οστά, που λόγω της φύσης της αποστολής τους δεν διαφημίζουν, δεν προβάλλουν και δεν δηλώνουν την ιδιότητά τους».


«Απλώς προασπίζονται το πολίτευμα της χώρας και έχουν επιτύχει δεκάδες εξαρθρώσεις κυκλωμάτων οργανωμένου εγκλήματος, τρομοκρατικών ομάδων, δικτύων διαφθοράς στην δημόσια και ιδιωτική σφαίρα, ξένων παραγόντων που υπονομεύουν την χώρα, με ελάχιστα μέσα και κυρίως με μισθούς που την τελευταία 10ετία παραμένουν πακτωμένοι στα υπόγεια του Δημοσίου και όχι φυσικά στα ρετιρέ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σαφέστατα, η πρώτη εντύπωση που μας δίνεται μετά απο τις περικοπές ΚΑΙ στις Μυστικές μας υπηρεσίες είναι μια: Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
 
 Πηγή άρθρου: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου